2020-06-12 07:45:31• hírek • Blikk.hu

Még a kétkezi munkától sem riad vissza Vastag Tamás

Noha nem rémült meg a járvány beköszöntekor, Vastag Tamás (28) énekesként manapság nem tartozik a legjobban foglalkoztatott munkavállalók közé. A fiatal zenész ennek ellenére meglepően bizakodó, és talán nem is alaptalanul: ha a szükség úgy kívánja, akár szerszámot is ragad, hogy feltöltse a lassan ürülni látszó családi kasszát.

– Számomra a karantén egy igazi, hosszúra nyúlt nyaralás. Minden percét élvezem, ezért most inkább rövid távú tervek kötnek le, nem tudok és nem is akarok belegondolni, mi lesz egy év múlva – mondta el őszintén az egykori x-faktoros, milyen érzésekkel tekint a jövő felé. Hozzátette, az elmúlt tíz év elég hajtós volt számára, régóta várta már, hogy szusszanhasson egyet. Ezt az „ajándékot” – mert ő annak érzi – most meghozta a koronavírus. – Mielőtt még kitört volna a járvány, egy étterem indításával foglalkoztam, így most még vannak tartalékaim. Ám az is biztos, hogy amennyiben ez a kényszerszünet sokáig fennáll, hiába bármekkora tartalék, ha elfogy, és nem tudok majd enni adni a családomnak, be kell állni fizikai munkásnak – vélekedik Tamás, akitől egyáltalán nem áll távol a kétkezi munka.
 

– Ha a helyzet úgy kívánná, legszívesebben asztalosként dolgoznék, mert úgy érzem, ebben szereztem már egy kis rutint, amikor a szomszédommal egy teljes beépített konyhát készítettünk el a saját házunkban – mesélte a kétgyermekes apuka. Szerinte ennek a feladatnak az elvégzése olyan jól sikerült, hogy akár bele is ásná magát jobban a szakmába.
 

– De más fizikai munkát is szívesen vállalnék, házépítésnél pallérnak is elszegődnék. Most éppen kertépítő vagyok a saját szórakozásomra: magaságyást készítettem, paradicsomot, csilit, uborkát, salátát termesztek, lugast építek – sorolja, mi mindenre lenne képes, ha a sors úgy hozza.
 

– Szerencsére megszűnt az állandó készenlét, a koncertnaptáram pedig üres, így van időm arra is, hogy gondolkozzak magamról és a környezetemről, minőségi időt töltsek a családdal, a gyerekekkel – villant fel egy másik dimenziót is Tamás, aki úgy érzi, hogy kicsit visszacsöppent a gyerekkorába, ami nagyon jó érzéssel tölti el.


További bulvárhírekért keresse fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: